Новият старши треньор на Славия Хосе Мария Бакеро ще говори пред

...
Новият старши треньор на Славия Хосе Мария Бакеро ще говори пред
Коментари Харесай

Славия представя Бакеро в петък

Новият старши треньор на " Славия " Хосе Мария Бакеро ще приказва пред медиите на 23 юни, петък, като началният час ще бъде разгласен в допълнение, оповестиха от " Овча Купел ". 

На конференцията ще участва и президентът на " Славия " Венцеслав Стефанов, прибавя най-старият столичен клуб.

Бакеро ще пристигна дружно със своя наследник Йон, който изкара към този момент неособено сполучлив интервал от към 8 месеца, преди на напусне през лятото на предходната година. След това 26-годишният футболист носеше екипа на 3-дивизионен испански клуб.

Бакеро-старши бе съотборник на Христо Стоичков в първия " дрийм отбор " на " Барселона ", както и национал на Испания. Поне досега той е неособено сполучлив като треньор.

Начело на " белите " до втората фаза на шампионата беше Златомир Загорчич. Замести го краткотрайно шефът на школата Ангел Славков. Под негово управление отборът не съумя да заеме седмото място, което дава право на бараж за Лигата на конференциите.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР